Kokemuksia videolla

Kokemuksia Taloinfon käytöstä ammattilaisten kertomana.

Kokemuksia videolla

Kokemuksia Taloinfon käytöstä ammattilaisten kertomana.

Asiakastarinat

Asiakkaidemme kertomia kokemuksia

Tiedottaminen Taloinfo.com-palvelulla on sujunut erinomaisesti. Palvelu on helppokäyttöinen, ja sen käyttö säästää merkittävästi aikaa. Kirjepostia ei tarvitse erikseen käsin kuorittaa ja postittaa, sillä ohjelman kautta kirjepostit lähtee suoraan niille osakkaille, joilla ei ole sähköpostiosoitetta.

Vahanen OyHenna Martikainen

Säännöllisen viestinnän ansiosta turhat puhelut ja yhteydenotot jäävät pois.

Haluamme pitää osakkaat ajan tasalla koko putkiremontin ajan. Työskentelemme heidän asunnoissaan ja on tärkeää, että osakkaat tietävät, mitä putkiremontissa tapahtuu.

Wareco OyKirsi Dammert

Sovelluksen avulla asukas pysyy koko ajan perillä siitä, mitä hän on valinnut ja miten valinnat vaikuttavat kokonaishintaan. Asukas voi tehdä materiaalivalinnat itse Taloinfo.com-palvelun avulla tai yhdessä urakoitsijan kanssa.

Valitsimme Taloinfo.com-palvelun kilpailutuksen perusteella. Palvelu erottui edukseen muista ehdokkaista: kokonaisuus oli mietitty tarvelähtöisesti ja palvelu oli helppo ottaa käyttöön.

Lujatalo OyTomi Tiainen

Olemme säästäneet yli kaksi tuntia per osakas materiaalivalintojen osalta.

Byggmästargruppen ABFredrik Lundin

Vakuutuitko? Ota yhteyttä, jatketaan keskustelua!

Voit myös luka blogistamme pidempiä juttuja asiakkaistamme tai perehtyä tarkemmin Taloinfoon pyytämällä meidät esittelykäynnille!

Haluatko jakaa oman kokemuksesi Taloinfosta? Ota yhteyttä, julkaistaan sinunkin palaute!