Taloinfo.comin hallitus on nimittänyt Otto Laurilan uudeksi toimitusjohtajaksi

Taloinfon tiimi sai merkittävän vahvistuksen, kun Otto Laurila aloitti toimitusjohtajana ja osakkaana keväällä 2018.

Laurila siirtyi Taloinfolle Visma-konsernista. Siellä hän on työskennellyt rakennusalan pilvipalveluita tuottavassa Movenium Oy:ssä 12 vuotta, josta toimitusjohtajana menestyksekkäästi viimeiset 4 vuotta.

Visma-konserni osti Movenium Oy:n liiketoiminnan vuoden 2016 lopussa ja yritys fuusioitui osaksi Vismaa vuoden 2018 alussa.

”Taloinfo.com tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakkailleen, jotka ovat varsin tyytyväisiä palveluun. Suomalaiset asiakkaamme ovat meille tärkeitä, mutta uskomme kasvavamme lähiaikoina vahvasti myös Ruotsissa ja muissa naapurimaissa”, sanoo Laurila.

Taloinfon perustaneet urakointitaustaiset henkilöt ovat jääneet viime vuoden lopulla pois Taloinfo.comin toiminnasta. ”Yhtiössä ei voi olla mukana sellaisia henkilöitä, joita voisimme pitää toisaalla asiakkaittemme kilpailijoina. Tämä oli minulle ratkaisevaa neuvoteltaessa siirtymisestäni yhtiöön.”, Laurila kertaa.

Taloinfon toimitusjohtajana vuoden 2017 alusta ollut Mikko Malmi jatkaa yhtiössä myyntijohtajana ja hallituksen jäsenenä. ”Otto Laurila tuo tiimiimme kokemusta

Otto Laurila

asiakaslähtöisen pilvipalvelun kehittämisestä ja jakelusta pohjoismaiden markkinoilla. Lisäksi hänellä on vahvat näytöt liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta. Laurilan laajat yhteistyöverkostot rakennusalalla Suomessa ja Ruotsissa ovat hyödyksi Taloinfon liiketoiminnan kannattavassa kasvattamisessa. Otto Laurila tuo Taloinfoon uudenlaista johtajuutta sekä vankan osaamisen pilvipalveluiden toimialalta. Olen vakuuttunut siitä, että Laurila on paras mahdollinen henkilö Taloinfon seuraavaan kehitysvaiheeseen.”
toteaa Malmi.