Taloinfo.com helpottaa materiaalivalintoja uudisrakentamisessa

Rakennusyhtiö Lujatalo Oy käyttää Taloinfo.com-sovellusta uudisrakentamisessa helpottamaan Lujakoti-asiakkaiden materiaalivalintoja. Liiketoiminnan kehityspäällikkö Tomi Tiainen on tyytyväinen palvelun helppokäyttöisyyteen ja nopeaan käyttöönottoon.

Lujatalo Oy on monipuolinen valtakunnallinen rakentaja. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat asunto- ja toimitilarakentaminen sekä uudis- ja korjausrakentaminen. Luja-yhtiöihin kuuluvat Lujatalon lisäksi betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy ja kuivatuoteyritys Fescon Oy sekä tytäryhtiöt Ruotsissa ja Venäjällä.

Liiketoiminnan kehityspäällikkö Tomi Tiainen on työskennellyt Lujatalon palveluksessa runsaat kolme vuotta. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat muun muassa strategian jalkauttamisen ohjaus, liiketoiminnan kehitys sekä muu kehitystoiminta..

Nopea ottaa käyttöön

– Valitsimme Taloinfo.com-palvelun kilpailutuksen perusteella. Palvelu erottui edukseen muista ehdokkaista: kokonaisuus oli mietitty tarvelähtöisesti ja palvelu oli helppo ottaa käyttöön, kertoo Tomi Tiainen.

– Taloinfo.com on sopivankokoinen toimija meille. Heillä on riittävästi resursseja, ja yritys on joustava ja nopea. Taloinfopistecomin pojat ovat saaneet vikkelästi muutoksia aikaiseksi, kun niitä on pyydetty.

Helpottaa materiaalivalintoja

Lujatalo käyttää Taloinfo.com-palvelua uudisrakentamisessa helpottamaan Lujakoti-asiakkaiden materiaalivalintoja.

– Uudisrakentamisessa haastavaa on se, että asukas ei ole vielä nähnyt omaa asuntoaan. Taloinfo.com-sovelluksen avulla materiaalivalintojen havainnollinen esittäminen on helppoa, ja asukkaat saavat tukea valintoihinsa.

Lujatalo on luonut uudisrakentamiseen neljä tyylisuuntaa, joihin materiaalipaketit on valittu valmiiksi. Ne helpottavat asukkaan valintoja. Sisustusteemoissa – Helmi, Hiili, Raffi ja Raitti – on erilaiset sisustus-, väri- ja kalustemaailmat.

– Sovelluksen avulla asukas pysyy koko ajan perillä siitä, mitä hän on valinnut ja miten valinnat vaikuttavat kokonaishintaan. Asukas voi tehdä materiaalivalinnat itse Taloinfo.com-palvelun avulla tai yhdessä Lujatalon muutostyöinsinöörin kanssa.

– Taloinfo.com-palvelun avulla saamme valmiit huoneistokortit asukkaan ja Lujatalon käyttöön. Lisäksi saamme sovelluksesta suoraan tilauslistat toimittajaryhmittäin.

– Olemme miettineet Taloinfo.com-palvelun projektipankkiominaisuuden käyttöönottoa. Olisi hienoa, jos voisimme hyödyntää sovellusta myös piirustusten tilauskanavana. Lisäksi suunnittelemme palvelun integroimista omiin järjestelmiimme.